Coaching

Being yourself isn't hard. Finding out who you are is the hard part.

Soms zijn er zo van die momenten dat je het eventjes niet goed meer weet en dat je het bos door de bomen niet ziet.

Je bent niet alleen. Iedereen heeft deze momenten wel eens.

Ik voel dat ik op een kantelpunt zit in mijn leven maar ik weet niet welke richting ik uit wil. Wat nu? Ik zit in een gouden kooi en wil die graag verlaten. Ik zie alleen niet hoe ik dit ga aanpakken. Maak ik een carrière switch? Verander ik van werkgever? Wat wil ik nu écht met mijn leven aanvangen? Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn doel niet uit het oog verlies en er blijf voor gaan? Stap ik eindelijk uit de rat race en ga ik voor mijn ding?

 Ik wil meer energie en gezonder leven: sporten, gezonder eten, voor een goede balans gaan in mijn leven...

Ik hol van hot naar her, heb geen rust maar snak er toch o zo naar. Ik voel dat ik op ben maar ik ga maar door en door want opgeven doe ik niet. Ik vaar voor het minste uit maar zo ben ik normaal gezien niet. Herkenbaar?


Hoe klein of groot je vraag ook is, blijf er niet mee zitten en laten we kijken hoe je in beweging komt.

Odoo + afbeelding en tekst

Loopbaan coaching

Een traject van 7u waarbij we aan de slag gaan met je uitdaging op professioneel vlak en dat je kunt volgen met loopbaancheques van de VDAB.

Coaching traject

Een coaching traject van 3 of 5 sessies waarbij we samen aan de slag gaan.

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

4 or 8h time-out

Een time-out van een halve of volledige dag. De natuur opzoeken, frisse lucht opsnuiven, in beweging zijn... We laten het dagdagelijkse leven voor wat het is en gaan met je uitdaging aan de slag.

5-to-9 time-out

Een time-out van 17u tot 9u. Je hebt weinig tijd maar toch nood aan een korte en diepgaande time-out in de natuur. De ideale setting om het over je uitdaging te hebben.

 

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

24h time-out

Een time-out van 24 uur. Eventjes de drukte achter je laten en de natuur opzoeken. Buiten, in beweging zijn en ondertussen hebben we het over je uitdaging.